U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

stiltebijeenkomsten

 

Als je een mindfulnesstraining hebt gevolgd of anderszins meditatie ervaring hebt dan ben je welkom op de stiltebijeenkomsten. Die zijn bedoeld om je te helpen om geïnspireerd te blijven, misschien om je oefenen nieuw leven in te blazen, of omdat je het gewoon fijn vind om in een groep te oefenen.

Er zijn op maandag bijeenkomsten in het Jagershuis en op zondagochtend zijn er online bijeenkomsten van 10.00 - 10.45 uur.

Vanwege de corona maatregelen zijn voorlopig de meditatiebijeenkomsten op Bleijendijk geannuleerd.


Bijeenkomsten in het Jagershuis
Het bestaat gewoonlijk uit 20 minuten zitmeditatie - 15 minuten yoga oefeningen of loopmeditatie - 30 minuten zitmeditatie en tenslotte hebben we nog een half uurtje om eventuele vragen te bespreken en meestal volgt er een praatje over mindfulness  (dhammatalk).

Deelname is kosteloos.
Omdat de stiltebijeenkomsten druk bezocht worden zijn ze alleen toegankelijk voor degenen die een training bij Ithaca hebben gevolgd.
Om er voor te zorgen dat de stiltebijeenkomst gemakkelijk verloopt wil ik je vragen om met het volgende rekening te houden:
- Deur open vanaf 17:00 en de deur is gesloten vanaf 17:30 uur.
- Als je onverhoopt later bent, blijf dan in stilte in de gang tot we met de yoga of loopmeditatie beginnen.
- In de meditatieruimte gelieve stilte te bewaren. Voel je vrij om wat eerder te arriveren om al in stilte te gaan zitten.
- In de keuken en gang kun je tot het begin bijpraten met elkaar en daar is thee.
- Na afloop van de bijeenkomst graag even afwassen en alle kussens en matjes e.d. weer terug zoals je het aantrof.

Lokatie: het Jagershuis op landgoed Bleijendijk.
Gewoonlijk iedere week op maandag van 17:30 tot 18:45 uur.
Van tevoren aanmelden is niet nodig.
voor data, zie onderaan in de agenda:  klik hier

 

Online meditatie bijeenkomsten

op zondagochtend van 10.00 - 10.45 uur. Als je op de mailinglijst staat ontvang je maandelijks de data met inlog links voor deze bijeenkomsten. Via deze link kun je je inschrijven voor een mailinglijst waar je wekelijks een half uur voor aanvang een reminder met inlog link ontvangt. De bijeenkomsten zijn kosteloos. Als je toch iets wil geven dan geef aandacht aan iets of iemand die een vriendelijk woord of een andere gift nodig heeft.

De opnames van eerdere bijeenkomsten kun je beluisteren via deze link. Deze opnames zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Neem even contact op als je vragen hebt over de bijeenkomsten gijs@trainthebrain.nl