Aanmelding

Na je aanmelding ontvang je een vragenlijst. Aan de hand daarvan schat ik in of je dit traject op dit moment in je leven op een zinvolle en veilige manier kunt doen. Als dat allemaal oké is maken we een afspraak voor een intake gesprek.

Klik hier en meld je aan.

De intake

In dat gesprek kun jij voelen of je voldoende "klik" voelt en bespreken we je verwachtingen en wat je hoopt dat het je brengt. Misschien vind je het ook wel spannend. Ik vertel je over wat je kunt verwachten, over mijn begeleiding en over hoe je je voorbereid. Het belangrijkste doel is dat jij een duidelijk beeld krijgt van het hele traject en de begeleiding daarin.

Als er dan van beide zijden een "go" is, plannen we een datum en gaat de volgende fase in:

De voorbereiding

Zoals bij iedere reis is een goede voorbereiding zinvol. Je voorbereiding gaat over het cultiveren van een juiste mindset en over het helder krijgen van de intentie waarmee je de psychedelische reis maakt.

Je ontvangt een korte online training waarmee je mindfulness vaardigheden en ademtechnieken leert die tijdens en ook na je reis heel behulpzaam kunnen zijn. Daarnaast ontvang je mails met opdrachten die je helpen om je intentie steeds meer te verhelderen. Je zou dus kunnen zeggen: je psychedelische reis begint vanaf het moment dat je hebt besloten om die te gaan maken.

De psychedelische reis


De integratie fase

er wordt nog druk gewerkt aan de nieuwe website.

Dank voor je geduld