U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De Online Mindfulnesstraining

 

Je kunt de mindfulnesstraining ook als online training volgen. Deze komt met een uitgebreide leeromgeving waarin ik je op een heldere manier door de hele training leidt. En natuurlijk hebben we iedere week samen een live online bijeenkomst waarin ik je persoonlijk begeleid in de training.

Na de enthousiaste reacties op de eerste online trainingen van deze zomer, raadt ik deze training met een gerust hart aan. 

De online training bevat het volgende:

  • als basis: acht wekelijkse live online bijeenkomsten van twee uur. Hierin begeleidt ik je van week tot week door de hele mindfulnesstraining. Zo krijg je persoonlijke, op jouw vragen gerichte, begeleiding.
  • als extra: een zeer uitgebreide online trainings omgeving met iedere week uitleg en begeleiding met extra audio bestanden, vele instructie-video’s, animaties en teksten en oefeningen die je training ondersteunen. Om je training te verrijken. En zo kun je ook de onderwerpen die aan bod kwamen in de live sessies nog eens terugkijken.
  • een pakket met alle audio bestanden met gesproken begeleiding bij de oefeningen die je bijvoorbeeld op je telefoon kunt downloaden.
  • na afloop van de training ben je welkom bij de wekelijkse live online meditatiebijeenkomsten en zodra het weer kan ook bij de bijeenkomsten op locatie. Kosteloos en zo vaak je wilt.

Klik op onderstaande de foto voor een korte introductie