U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De mindfulnesstraining online

 

 Je kunt de mindfulnesstraining ook als online training volgen. Deze komt met een uitgebreide online leeromgeving waarin ik je op een heldere manier door de hele training leidt. En natuurlijk hebben we iedere week samen een live online bijeenkomst waarin ik je persoonlijk begeleid in de training.

Deze training heb ik in de eerste lockdown ontwikkeld. Het is veel meer geworden dan wekelijkse online bijeenkomsten. Je krijgt een heleboel extra materiaal, zoals filmpjes en instructie-video en audio opnames, en teksten.

Hoewel ik in eerste instantie zelf wat aarzeling had om de mindfulnesstraining online aan te bieden, ben ik inmiddels helemaal om. Het werkt super en is een volwaardig alternatief voor de training op locatie. Na de enthousiaste reacties op de eerste online trainingen van deze zomer, raadt ik deze training met een gerust hart aan.

Meer over mindfulness.

 

De online training bevat het volgende:

  • als basis: acht wekelijkse live online bijeenkomsten van twee uur. Hierin begeleidt ik je van week tot week door de hele mindfulnesstraining. Zo krijg je persoonlijke, op jouw vragen gerichte, begeleiding.
  • als extra: een zeer uitgebreide online training omgeving met iedere week uitleg en begeleiding met extra audio bestanden, vele instructie-video’s, animaties en teksten en oefeningen die je training ondersteunen en verdiepen. En zo kun je de onderwerpen die aan bod kwamen in de live sessies nog eens terugkijken.
  • een pakket met alle audio bestanden met gesproken begeleiding bij de oefeningen die je bijvoorbeeld op je telefoon kunt downloaden.
  • Deelname aan de stiltedag op locatie.
  • na afloop van de training ben je welkom bij de wekelijkse live online meditatiebijeenkomsten en zodra het weer kan ook bij de bijeenkomsten op locatie. Kosteloos en zo vaak je wil

 Kosten: 287 euro. Per 1 mei wordt de prijs 340 euro.

Van harte welkom,

Gijs