U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Van harte welkom bij de online meditatie bijeenkomsten.

Innerlijke vrede is altijd aanwezig, maar vaak schijnbaar afwezig zoals de zon onzichtbaar kan zijn door een wolkje. De eenvoudige afwezigheid van worstelen, de afwezigheid van afkeer en verzet, grijpen en obsessief verlangen, opent de aandacht voor innerlijke vrede. Je zou ook kunnen zeggen, er is toestaan dat nu is wat nu is. Volkomen thuis zijn in dit moment, volledig thuis zijn in jezelf.

Meditatie kan je helpen om de natuurlijk vrede en rijkdom die hier al is te hervinden. Als jij meer vrede vindt in jezelf, dan deel je dat. Zonder dat je daar iets voor doet, zonder dat je probeert om "vredig te doen". Een boom probeert niet om schaduw te geven, dat is wat zomaar vanzelf gebeurt, zonder vooropzet.

Mijn hoop is dat deze online meditatie bijeenkomsten helpen om te openen voor de rijkdom in ons. En dat we zo bijdragen aan elkaars wijsheid en geluk. En daarmee aan een samenleving die die niet wordt gedreven door afkeer en begeerte, maar die rust in compassie, innerlijke rijkdom en vrede.

Inschrijven

Via deze link kun je je inschrijven voor de mailinglijst. De bijeenkomsten zijn op zondagochtend van 10.00 - 10.45 uur. Je ontvangt iedere week een half uur voor aanvang de inlog link van de online bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn kosteloos. Als je toch iets wil geven dan geef aandacht aan iets of iemand die een vriendelijk woord of een andere gift nodig heeft.

Binnenkort starten we met meer online meditatie bijeenkomsten. Korte bijeenkomsten van 20 of 25 minuten door de week. Als je op de hoogte wil blijven, dan kun je hier je mailadres doorgeven. Dan ontvang je bericht.

Neem even contact op als je vragen hebt over de bijeenkomsten gijs@trainthebrain.nl

een hartelijke groet, Gijs

<div id="VA-iframe-container" style="height: 190px;width: 100%;"></div>
<div id="VA-iframe-container" style="height: 190px;width: 100%;"></div>