U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De Online Mindfulnesstraining

 

Je kunt de mindfulnesstraining nu ook als online training volgen. Deze komt met een uitgebreide leeromgeving waarin ik je op een heldere manier door de hele training leidt. En natuurlijk hebben we iedere week samen een live online bijeenkomst waarin ik je persoonlijk begeleid in de training.

Na de enthousiaste reacties op de eerste online trainingen van deze zomer, raadt ik deze training met een gerust hart aan. 

De volledige online training bevat het volgende:

  • acht wekelijkse live online bijeenkomsten van twee uur  
  • een uitgebreide online trainings omgeving met de inhoud van de volledige mindfulnesstraining met extra audio bestanden, vele instructie-video’s, animaties en teksten en oefeningen die je training ondersteunen. 
  • een pakket met alle audio bestanden met gesproken begeleiding bij de oefeningen die je bijvoorbeeld op je telefoon kunt downloaden.
  • na afloop van de training ben je welkom bij de wekelijkse live online meditatiebijeenkomsten en zodra het weer kan ook bij de bijeenkomsten op locatie. Kosteloos en zo vaak je wilt.

Je kunt de online training ook volgen zonder de acht wekelijkse live online bijeenkomsten. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot de volledige online leeromgeving en de wekelijkse live online meditatie bijeenkomsten voor 87 euro.