U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Annuleringsregeling voor trainingen en cursussen:

 

Als je je hebt ingeschreven dan dank ik je voor je vertrouwen! Je mag er op rekenen dat ik zorgvuldig met je inschrijving om ga.

Natuurlijk wil ik je graag de beste kwaliteit en flexibiliteit bieden. Als onderdeel daarvan kun je je inschrijving annuleren, tegen betaling van administratiekosten van 50 euro, tot de datum van aanvang van de training. Bij annulering op of na de datum van aanvang van de training, of bij no-show, dien je het volledige cursusgeld te betalen. Dit geldt voor zowel trainingen op locatie als online trainingen.

Voor trainingen op locatie geldt de volgende aanvullende regeling:

zodra in de agenda op deze site staat dat de training is volgeboekt, geld de volgende regeling:  tot 28 dagen voor aanvang van de training annuleren tegen betaling van 50 euro administratiekosten. Bij annulering tot 14 dagen voor aanvang betaal je 50% van het cursusgeld. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang betaal je 75% van het cursusgeld en bij annulering op of na de datum van aanvang dien je het volledige cursusgeld te betalen. Maar, zodra er zich een nieuwe deelnemer meldt voor de door je annulering vrijgekomen plaats, ben je me alleen de administratiekosten van 50 euro verschuldigd.
.

 

Volledige algemene voorwaarden op www.trainthebrain.nl,  Op verzoek worden de voorwaarden aan je opgestuurd.